perjantai 12. kesäkuuta 2015

Lupa vihdoin!

Tänään oli loistava aamu. Heti herättyäni sain lukea kapungin sivuilta että meidän tontille oli myönnetty lupa rakentaa asuinrakennus ja 2 talousrakennusta. Virallisessa postissa tulevassa luvassa toivottavasti on myös maininta maalämpökaivosta.

Kyllä tätä onkin odotettu. Kaupungin sivuilla oli arvio että 2-4kk saattaisi luvan saamisessa kestää, mutta me päästiin reilulla 1,5kk:lla. Eli hienoa työtä kaupungilta että ovat hieman saaneet prosessia nopeutettua.

Myös tontilla on alkanut tapahtua ihan urakalla. Tässä olisi kuvia nyt viimeisten viikkojen tapahtumista. Viikolla 22 olimme saaneet raivattua tontin puista. Viikolla 23 kävi hakettaja hakemassa risukasat pois. Hakettaja oli mielestäni ihan kohtuu hintainen kun 186,00 sis. 24% alv. veloitti käynnistä ja noita risuja oli melko suuret kasat.  Nyt on siis viikko 24 ja maaurakoitsija kävi tontilla kuorimassa pintamaat.

KUVA viikko22

 

 KUVA viikko23KUVA viiko24
Myös alustavat sähkökuvat tulivat. Niitä tuli muutettua vielä aika paljon niin laitan vasta valmiista suunnitelmasta tänne kuvan, mutta pääpiirteittäin lisää tuli paljon valokatkaisimia. Sähköpistokepaikkoja oli ihan kiitettävästi jo valmiiksi, mutta kiinteitä ledivaloja halusimme jonkinverran vielä lisää. Lisäksi termostaatit haluaisimme digitaaliset, mutta niitä ei ollut luettelossa joten ihan varmoja ei olla saadaanko ne. Tällaisista termostaateista haaveilemme:

Nyt vielä odottelemme innolla LVI/KVV-kuvia. Näiden pitäisi noin 1,5viikon kuluessa valmistua ja tulla meille. Miksiköhän vielä tänäkin päivänä suurin osa kuvista lähetetään meille paperiversiona? Olisi niin paljon kätevämpää jos ne tulisivat sähköisessä muodossa niin muokkauksiakin olisi näppärämpi niihin tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti