torstai 3. syyskuuta 2015

Hirttä näkyvillä

Hui kun on pitänyt kiirettä.

Tosiaan jo toissaviikolla saapui iso kasa hirsiä tontillemme odottelemaan asennusporukkaa. No asennusporukasta ei viimeviikolla kuulunut mitään ja tontti alkoi jo täyttyä tavarasta kun kattotuolit, muupuutavara ja kasa tarvikkeita saapui paikalle. Soittelimmekin viimeviikolla mammuttitille ja heiltä vastattiin että kohta soittaa asennusporukka ja että alustavasti viikolla 36 olisivat tuloillaan. No tämän viikon maanantaina ei vielä ollut kuulunut mitään ja keskiviikkoon asti riitti kärsivällisyys minulla kunnes soittelin jälleen, että paljonkos tuota tavaraa olisi vielä tuloillaan ennenkuin ukkoja alkaa näkymään kun kattopellitkin ehtivät jo saapua. No mammutilta reippaana vastatiin että huomenna oltaisiin tulossa. Positiivisesti yllättyneenä siitä että tosiaan torstaina, eli tänään alkaisi tapahtua, lähdimme kasaamaan puuceeta joka oli tarkoitettu raksakäyttöön, ja jonka loppusijoituspaikka on vanhempieni mökillä. 

Tänään aamulla oli pakko mennä paikanpäälle kurkkimaan, että alkoikos siellä tontilla tapahtua, ja oliha tuolla alkanut tapahtumaan. Tässä teille todistusaineistoa.

Tältä tontilla näytti noin 9:00 aamulla


Tässä välissä lähdimme poikien kanssa käymään kaupoilla vaikka pojat olisivat lumoutuneena varmaan nosturia katselleet vaikka koko päivän. 

Kello 11:30 tulimme takaisin ja sinä oli alkanut komeasti nousemaan.Tästä eteen päin lähdimme pois tontilta, mutta mukavan oloinen rakennusporukka totesi että illemmalla on jo kaikki hirret paikallaan. Mies kävi vielä töiden jälkeen kurkkaamassa että mitä tontilla oli ehtinyt tapahtumaan ja viimeisimmässä kuvassa ollankin jo aika pitkällä. 

Nyt meillä on ikkuna- ja ovipaikat valmiina. Huomenna pitäisi nousta jo päätykolmiot paikalleen. Jokohan sitä uskaltaisi himppusen toivoa että me päästäisiin helmikuussa muuttamaan meidän hirsiunelmaan? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti