keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Merkitty maa

No nyt olisi taloa merkattu maahan. Myös autokatos on merkittynä puu tolpilla paikallen. Ainoa vaan että tälle tyhmälle ei uppoa kaaliin että miten talon nurkat on merkitty maahan kun talossa on 6 nurkkaa kun se L-kirjaimenmuotoinen on, ja tontilla oli pystyssä vain 4 palikkaa. No antaa fiksumpien keksiä mistä moinen johtuu.

Kuva otettu 1.7.2015

Seuraava asia mitä käsittääkseni tontilla alkaa tapahtumaan on maalämpökaivon poraus. Eli 160m alaspäin porailtaisiin reikää. Tämä tapahtunee noin 3 viikon kuluttua.

Myös työmaakontista aloin soittelemaan ja sellainen löydettiin. Nyt pitäisi vielä varmistella tuo ajankohta niin osataan tilata kontti oikeaan aikaan paikalle. Myös Ecoteko puucee pitäisi käydä tilaamassa niin olisi raksapojilla vessatilatkin. Toivottavasti ovat siistejä ukkoja, kun tuo olisi tarkoitus viedä vielä appivanhempien mökille työmaakäytön jälkeen.

Perustussuunnitelmat lähetettiin talotoimittajalle viimeviikolla. Vielä ei ole mitään kuulunut, eli varmaankin olivat heidänkin mielestään ihan hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti